Speel mee met de Zonnebloemloterij en maak kans op leuke prijzen

Foto: De Zonnebloem

Met de opbrengst van de jaarlijkse loterij geeft de Zonnebloem mensen met een lichamelijke beperking iets om naar uit te kijken: een vrijwilliger die op bezoek komt, samen een dagje uit of een mooie vakantie.

Zonnebloemloterij

Mensen die meespelen met de Zonnebloemloterij maken kans op mooie prijzen. Een loterij met uitkijkgarantie dus! De vrijwilligers van de Oosterhoutse afdeling van de Zonnebloem zijn weer op pad gaan met de lotenboekjes. Voor 3 euro koop je een lot en maak je lokale activiteiten mede mogelijk. Bovendien steun je de landelijke projecten van de Zonnebloem. Die zorgen er o.a. voor dat in heel Nederland de Zonnebloem rolstoelauto te huur is en dat musea, attractieparken, theaters en voetbalstadions toegankelijker worden voor mensen in een rolstoel of scootmobiel.

Mooie prijzenpot

Bestel je je loten liever online? Dit kan heel eenvoudig op de link onderaan dit artikel. Je koopt dan ook loten van de Oosterhoutse afdeling van De Zonnebloem. Met jouw deelname aan de loterij maak je kans op een prijs uit het uitgebreide prijzenpakket. Naast de hoofdprijs van €15.000 zijn er aantrekkelijke producten, cadeaubonnen en belevenissen te winnen. Wat dacht je van een elektrische fiets of een weekendje weg met Landal Greenparks? Op maandag 9 oktober vindt de trekking plaats. Heb je je loten online geregistreerd, dan ontvang je per e-mail de trekkingsuitslag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen