Wie wint de Oosterhout Innovation Award?

Foto: oosterhoutinnovationaward.nl

Win jij de Oosterhout Innovation Award en 1500 euro met jouw baanbrekende product of dienst op het gebied van circulariteit?

Oosterhout Innovation Award

Heb jij een innovatief bedrijf of een start-up met een baanbrekend product of dienst op het gebied van circulariteit? Dan is dit jouw kans om je ideeën te pitchen voor een ervaren jury en kans te maken op de Oosterhout Innovation Award, de prijs voor het meest innovatieve bedrijf met directe of indirecte banden met de gemeente Oosterhout. Met de Oosterhout Innovation Award wordt aan bedrijven en ondernemers met een vernieuwd product of dienst, een bijzondere werkwijze of zelfs duurzame oplossing een podium geboden.

Pitchwedstrijd

Op 11 oktober vindt de tweede editie van de Oosterhout Innovation Award FINALE plaats in Theater de Bussel. Tijdens deze finale pitchen de deelnemers voor een professionele jury bestaande uit experts met diverse expertises. De jury bepaalt samen met het publiek wie naar huis gaat met de felbegeerde award en 1500 euro voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Aanmelden is gratis en in september is er een stoomcursus pitchen om de pitch zo scherp mogelijk te krijgen. Om mee te mogen doen met je aan een aantal eisen voldoen:

  • Je hebt een innovatief idee of bent een tof (startend) bedrijf.
  • Je ziet jezelf als een challenger van de markt op het gebied van circulariteit.
  • Je hebt een directe of indirecte connectie met Oosterhout
  • Jouw dienst/product/idee bestaat maximaal vijf jaar

Meld je aan

Aanmelden kan direct via de link onderaan dit artikel. Heb je vragen of wil je eerst even checken of je bedrijf en/of idee voldoen aan de voorwaarden? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen