Grote reclameborden vragen aandacht voor ‘Het Duurzame Plaatje’

Foto: Duncan Buisman

Waarschijnlijk heb je de grote, tijdelijke reclameborden in de stad zijn staan. Maar waarom staan ze daar? Oosterhout Nieuws zocht het uit!

Grote reclameborden

Vrijdagmorgen zijn op een vijftal plaatsen in de binnenstad enorme tijdelijke reclameborden weggezet. Bij de Aquariumgek zelfs recht voor de deur, maar deze is door de opdrachtgever snel verplaatst, zoals je HIER kunt lezen. De foto’s op de grote reclameborden in de stad zijn gemaakt door fotografen die meedoen met “Het Duurzame Plaatje”, een fotowedstrijd om aandacht te vragen voor duurzaamheid. En de opbrengst van deze fotoactie zal ten goede komen aan het insectenproject van het MEK.

Het Duurzame Plaatje

Diverse fotografen hebben meegedaan aan de fotowedstrijd ‘Het Duurzame Plaatje’. De ingezonden foto’s worden geëxposeerd in Theater de Bussel op zondag 8 oktober van 12.00-17.00 uur. En een willekeurige selectie staat nu op de grote reclameborden in de stad. Kiwanis Vijf Eiken en Oosterhout SDG Lokaal richten zich met deze actie op de toekomst van onze kinderen, waarbij Kinderboerderij MEK in het zonnetje wordt gezet. Via de QR code op de reclameborden kun je meer te weten komen over het verhaal achter de foto. Op 8 oktober wordt om 16.00 uur de winnaar van de fotowedstrijd bekendgemaakt en die wint naast de eeuwige roem maar liefst 500 euro!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen