Bianca Dijck is de nieuwe Stadsfotograaf van Oosterhout

Foto: Gemeente Oosterhout

Wethouder Willem Jan van der Zanden maakte zondag in het leescafé van Theek5 bekend dat Bianca Dijck de derde Stadsfotograaf van Oosterhout is geworden.

Stadsfotograaf van Oosterhout

In een feestelijke bijeenkomst in het leescafé van Theek5 maakte Wethouder Willem Jan van der Zanden bekend dat Bianca Dijck officieel de derde stadsfotograaf van Oosterhout is geworden. Deze prestigieuze titel werd haar toegekend door het Oosterhoutse publiek na een spannende verkiezing. Met deze benoeming volgt Bianca Dijck in de voetsporen van Marco Broos, die de afgelopen twee jaar de titel van stadsfotograaf met trots heeft gedragen. De organisatoren van de wedstrijd prezen Marco Broos voor de wijze waarop hij invulling heeft gegeven aan deze erefunctie voor de stad.

Indrukwekkende meerderheid

De inwoners van Oosterhout hadden de keuze tussen twee genomineerden: Anne Marie Rasenberg en Bianca Dijck. Uiteindelijk behaalde Bianca een indrukwekkende meerderheid van ruim 75% van de stemmen, wat haar tot de winnares van de verkiezing maakte. Bianca Dijck toonde haar enthousiasme en vastberadenheid om haar eigen unieke invulling te geven aan de titel van stadsfotograaf. Ze beloofde niet alleen haar artistieke talenten in te zetten om de stad in al haar facetten vast te leggen, maar ook om het aantal volgers van de stadsfotograaf op Instagram aanzienlijk te vergroten. Daarnaast zal ze regelmatig haar prachtige foto’s delen in het Weekblad Oosterhout en op verschillende sociale mediaplatforms.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen