Ga op Biggenjacht voor leuke prijzen!

Foto: Robbe Financiële Raadgevers

Tien rode spaarvarkens zijn ontsnapt en hebben zich op verschillende plaatsen in Oosterhout verstopt! Vind een spaarvarken en win!

Biggenjacht

Kinderen in Oosterhout moeten komend weekend goed om zich heen kijken als ze buiten aan het spelen zijn. Er zijn namelijk 10 rode spaarvarkens ontsnapt en zij hebben zich op verschillende plaatsen verstopt waar veel kinderen komen. Wie een van verstopte spaarvarkens vindt en tijdens openingstijden terugbrengt naar RegioBank aan het Bouwlingplein, mag als vindersloon een prijs uit de cadeaukast kiezen!

Kraak de kluis

In elk spaarvarken zit ook een code. Lukt het om de kluis bij RegioBank met die code te kraken? Dan wint diegene ook een gamecard van € 25 voor gamehal King Kong Arcade. De Biggenjacht is ook te volgen op Facebook via de link onderaan dit artikel. Daar zullen ook hints worden gedeeld over de vindplaatsen van de varkens. Biggenjacht is een speurtocht voor kinderen in de basisschoolleeftijd en wordt georganiseerd door Robbe Financiële Raadgevers en Finenzo Oosterhout, zelfstandig adviseurs van RegioBank.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen