Zaterdagmiddag Kledingbeurs in Dorpshuis de Klip in Dorst

Foto: Dorpshuis de Klip

Ben je op zoek naar een frisse herfst- en wintergarderobe, of heb je kleren die je graag een tweede leven wilt geven? Dit is jouw kans! 

Een tweede kans

Kleding die niet langer gedragen wordt of waar je op uitgekeken bent, verdient een tweede kans. Niet alleen vanwege de financiële voordelen, maar ook om duurzaamheid te stimuleren. Door kleding opnieuw te dragen en te delen met anderen, verminderen we verspilling en verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Daarom wordt op zaterdag 7 oktober de allereerste kledingbeurs georganiseerd in Dorpshuis de Klip in Dorst.

Steun Gezin

Tijdens deze speciale dag krijg je de gelegenheid om kleding die niet verkocht is te doneren aan de Stichting Steun Gezin. Deze organisatie zet zich in voor minderbedeelde mensen in onze samenleving door kledingpakketten samen te stellen. Jouw donaties kunnen een groot verschil maken in het leven van anderen en helpen om de lokale gemeenschap sterker en meer verbonden te maken.

Meer informatie

Of je nu op zoek bent naar nieuwe mode-items voor het komende seizoen of je kleding een tweede leven wilt geven, deze kledingbeurs biedt voor ieder wat wils. Op zaterdag 7 oktober van 14.00 tot 18.00 uur in Dorpshuis de Klip aan de Sint Franciscusstraat 8 in Dorst. Entree is gratis!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen