Werken bij Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant is een echte buitenkans!

Foto: Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant

Groene vingers en op zoek naar een baan in de buitenlucht? Kijk dan snel naar deze vacature van Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant!

Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant

Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant heeft al meer dan 40 jaar ervaring en is hierdoor een betrouwbare en vakbekwame partner in tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. Bovendien zijn zij lid van Tuinkeur Nederland, waardoor kwaliteit en service worden gegarandeerd. Het werkgebied strekt zich uit over Oosterhout, Breda en Tilburg. Bij Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant werken alleen maar goed opgeleide vakmensen die beschikken over jarenlange ervaring. Omdat Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant beschikt over een modern machinepark en een uitgebreid assortiment gereedschap kunnen de medewerkers snel en efficiƫnt werken. Dit resulteert in hoogwaardige dienstverlening tegen een concurrerende prijs. Of het nu gaat om particuliere tuinen of projecten voor bedrijven, en dan zowel aanleg als onderhoud.

Openstaande vacatures

Momenteel zoekt Heijkant Hovenier enkele nieuwe hoveniers. Zij bieden een prettige werksfeer, waar vertrouwen en vrijheid centraal staan. Dit zorgt ervoor dat je met plezier je werk uitvoert. Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant biedt niet alleen een goed salaris, maar ook volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling binnen het bedrijf. Samen met collega’s werk je in kleine teams, waarbij er momenteel vacatures open staan voor zowel particuliere als zakelijke projecten. Of je nu de voorkeur geeft aan onderhoud of de aanleg van kleine projecten, bij Heijkant Hovenier is er ruimte voor diversiteit. Spreekt dit je aan? Klik dan snel op onderstaande link voor de openstaande vacatures!

  • KLIK HIER voor de openstaande vacatures en KLIK HIER voor de Facebookpagina
  • Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant, Helleke 13, tel.: 0162 – 470 091
  • Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen