Santa’s rennen ruim 13.600 euro voor goede doelen bij elkaar

Foto: Rotary Santa Run Oosterhout (via Facebook)

Zaterdagmiddag renden ongeveer 600 ‘kerstmannen en -vrouwen’ voor het goede doel tijdens de jaarlijkse Santa Run door het centrum.

600 Kerstmannen

De 600 kerstmannen en -vrouwen trokken na het startschot van Burgemeester Mark Buijs door het Oosterhoutse stadscentrum. Het was inmiddels de negende keer dat Rotary Oosterhout-Regio dit ludieke loopevenement organiseerde. Bij hun aanmelding konden de lopers aangeven voor welk goed doel ze wilden lopen. Er waren dit jaar maar liefst acht goede doelen. De Wensboom, voetbalverenigingen SCO en Irene’58, turnclub EOC, Dorpsmaaltijd Teteringen, musicalvereniging Con Brio, SeniorenCollectief Oosterhout en Inloophuis Poppy’s.  Zij kregen allemaal een mooie cheque mee naar huis. In totaal werd er maar liefst 13.600 euro bij elkaar gerend door de Santa’s!

Nieuwe wensboom

Sinds afgelopen weekend staat de Wensboom ook weer voor enkele weken in winkelcentrum Arendshof. De Wensboom was een van de goede doelen tijdens de SantaRun en ook dit jaar kunnen mensen weer hun wens ophangen om iemand in het nieuwe jaar te verrassen, iets extra’s te bieden of te helpen. Gedurende 2024 zal Rotary Oosterhout Regio dan weer met de hulp van vele vrijwilligers een aantal wensen gaan vervullen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen