BOMBAST zoekt kartrekker voor nieuw te realiseren kunstwerk

Foto: St. BOMBAST / Clema van Bekhoven

Stichting BOMBAST zoekt een enthousiaste kartrekker voor het realiseren van een fysiek kunstwerk in het centrum van Oosterhout.

Kunstwerk BOMBAST

Dit kunstwerk wordt een opvallend ‘bouwsel’ op het Basiliekplein. Daarmee moet dit plein een fijne plek worden om samen te komen voor feestjes en evenementen, maar het zal ook uitnodigen om op een speelse en vrolijke manier de Oernar BOMBAST te ontdekken. Er bestaat al een grof idee en een globaal ontwerp. Het is aan de nieuwe kartrekker van dit project om er voor te zorgen dat dit kunstwerk begin 2025 ook daadwerkelijk gerealiseerd is. Tot je beschikking staan het team BOMBAST en een berg achtergrondinformatie, berekeningen, bodemonderzoek, schetsen, etc. Daarnaast krijg je ondersteuning op het gebied van uitvoering, techniek, financiën en communicatie.

Kartrekker

Je hebt beslissingsbevoegdheid voor het gehele project. Dat varieert van het samenstellen van het team, uitvoerende partijen selecteren, contacten met omwonenden en gemeente onderhouden tot het daadwerkelijk (laten) vervaardigen en plaatsen van het kunstwerk. Verder is het aan jou om tot een sluitende begroting te komen. In stichting BOMBAST is ook daarvoor veel expertise aanwezig om te helpen. Om er voor te zorgen dat het kunstwerk en de lancering ervan, voldoende positieve impact gaan hebben op de samenleving, is communicatie cruciaal. Binnen stichting BOMBAST staat hiervoor een team voor je klaar.

Van ontwerp naar uitvoering

De volgende expertises en vaardigheden helpen jou om met plezier aan deze uiting van BOMBAST te werken: Je kunt een project opzetten vanuit de ontwerpfase, brengen naar de uitvoeringsfase en deze ook begeleiden. Je bent een netwerker en kunt tevens een team enthousiasmeren. En je hebt ongeveer een jaar de tijd om samen met ons team dit plan te realiseren. Je werkt, net als de rest van Stichting BOMBAST, op vrijwillige basis. Ben jij die kartrekker die stichting BOMBAST zoekt? Stuur dan een mail met korte en krachtige motivatie naar [email protected] o.v.v. Ja, ik ben die enthousiaste kartrekker!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen