KBS De Berkenhof 45 jaar: tijd voor een reünie!

Foto: Delta Onderwijs

Op vrijdag 14 juni wordt er door twee oud-directeuren een reünie georganiseerd voor oud-leerlingen van Basisschool De Berkenhof.

KBS De Berkenhof

In 1979 werd KBS De Berkenhof in de wijk Dommelbergen officieel geopend. Samen met de wijkagent, staken vier kinderen een reuzensleutel in een reuzensleutelgat. Luidkeels werden zij door de andere leerlingen toegezongen: ‘Lang Zal Ze Leven’! Hierna traden de kinderen de school binnen en genoten zij van allerlei festiviteiten. Nu, 45 jaar later, is de basisschool begonnen aan de laatste maanden van hun bestaan. De basisschool zal vanaf 1 augustus 2024 sluiten.

Grote reünie

Op initiatief van oud-directeuren Ad Matheeuwsen en Nelly van Ginneken wordt een reünie georganiseerd! Ben jij een oud-leerling die met nostalgie terug denkt aan de basisschooltijd? Of een oud-medewerker of oud-ouder die zijn of haar waardevolle bijdrage heeft geleverd aan het onderwijs? Of ben je op een andere manier betrokken geweest bij de basisschool? Deze reünie is een fantastische gelegenheid om verhalen met elkaar te delen, oude foto’s te bekijken en te genieten van elkaars gezelschap.

Meer informatie

De reünie van KBS De Berkenhof vindt plaats op vrijdag 14 juni tussen 19.00 en 23.00 uur in het gebouw van de school aan de Kevelaar 4. Verzoek van de organisatie om jezelf uiterlijk 5 mei op te geven via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen