Vanaf vandaag inschrijven voor de Oosterhoutse Avond4daagse

Foto: Avondvierdaagse Oosterhout

Vanaf vandaag kun je je weer inschrijven voor de Oosterhoutse Avond4daagse van 28 t/m 31 mei 2024. Je kunt je inschrijven voor de wandeltochten van 3, 5 of 10 kilometer bij het VVV in Theater de Bussel. Deelname kost 5 euro per persoon.

Inschrijving is geopend!

Meer dan 2.000 wandelaars zullen van 28 tot en met 31 mei weer door verschillende delen van Oosterhout trekken tijdens de Oosterhoutse Avond4daagse, die voor de 76e keer door St. Willem van Duivenvoorde wordt georganiseerd. Dit jaar zijn de routes op diverse punten aangepast en op woensdag starten we niet meer vanaf het terrein van de Oosterhoutse Golfclub, maar vanaf Recreatieoord De Warande, aan het Wilhelminakanaal-Zuid. Het is dus aan te raden om vooraf de routes te downloaden via de link onderaan dit artikel.

Meelopen als groep

Het deelnemen in groepen is de laatste jaren weer volop aan het toenemen. Supergezellig natuurlijk om met je vriendjes uit de straat, schoolgenootjes of maatjes uit je sportclub samen te lopen. Bovendien is het stempelen en het ophalen van medailles nét wat eenvoudiger als groep. Vind je het leuk om met de buurtvereniging, school of sportclub mee te lopen met de Oosterhoutse Avond4daagse? Geef je dan op als groep en download hier het inschrijfformulier, vul het in, en ga ermee naar de VVV.

Minder ‘zwartlopers’

Elk jaar lopen er mensen mee die geen medaille willen, maar ook niet inschrijven. De organisatie heeft geen zicht op deze ‘zwartlopers’, waardoor het moeilijker wordt om het aantal deelnemers in te schatten. Daarom vraagt de organisatie met klem alle lopers zich aan te melden, ook begeleiders of lopers zonder medaille. Dit is onder meer nodig voor vergunningen, verzekeringen en de lekkernijen onderweg. Meelopen zonder medaille kost slechts 2,50 euro voor 4 dagen, dus waarom niet gewoon inschrijven?

Geef je nu op!

Bij de aanmelding geef je aan welke afstand je per dag wilt lopen en hoe vaak je hebt deelgenomen, zodat de juiste medaille voor je klaarligt. De VVV bevindt zich in Theater de Bussel aan de Torenstraat en is geopend van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag is de VVV gesloten. Zoals elk jaar bedragen de inschrijfkosten 5 euro per persoon met medaille en 2,50 euro zonder medaille. Let op: bij de VVV kun je alleen met pin betalen, contant geld wordt niet geaccepteerd! Klik op de onderstaande link voor meer informatie en de nieuwe routes.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen