Bunta Beats zoekt deelnemers voor het festival op 23 juni

Foto: H19

Op zondag 23 juni vindt voor de vierde keer tussen 15.00 en 20.00 uur het wereldfeest Bunta Beats plaats in het Floralia Park.

Bunta Beats

Wereldfeest Bunta Beats is een festival waar mensen uit verschillende culturen elkaar ontmoeten. Een dag met muziek en dans uit alle werelddelen, leuke workshops en lekker eten en drinken. Afrobeats, een Syrische dansgroep, Oekraïense vluchtelingen of een Nederlandse band: deze feestelijke dag brengt ze allemaal bij elkaar Bunta Beats is een festival waar mensen uit verschillende culturen elkaar ontmoeten. Een dag met muziek en dans uit alle werelddelen, leuke workshops en lekker eten en drinken.

Wil jij deelnemen?

De organisatie van Bunta Beats maakt dit feest graag sámen. Daarom doet zij een oproep aan alle Oosterhouters om deel te nemen aan het festival en iets van jezelf te laten zien/horen/proeven! Heb jij heerlijke wereldse hapjes, leuke spulletjes uit jouw cultuur of een activiteit die perfect past binnen Bunta Beats? Mail dan jouw idee en contactgegevens naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen