Avondvierdaagse volgend jaar van 26 t/m 29 mei 2020

26 mei 2019, 8:51 Nieuws
a4d 4 35
De editie van dit jaar is pas net achter de rug, maar de organisatie van de Avondvierdaagse Oosterhout maakt nu al de data voor volgend jaar bekend. De 74ste editie van de Avondvierdaagse Oosterhout wordt gelopen van 26 t/m 29 mei 2020.

Tevreden

Stichting Willem van Duivenvoorde, de organisatie achter de Avondvierdaagse Oosterhout, kijkt terug op een geslaagd evenement. De afgelopen week liepen ruim 1.700 deelnemers vier dagen lang dagelijks een route van 3, 5 of 10 kilometer door onze stad. Op vrijdag was de grote zonnige intocht, waarna iedereen de welverdiende medaille kon gaan ophalen.

Nieuwe route

Op woensdag was er een compleet nieuwe route uitgezet vanaf de Oosterhoutse Golfclub aan de Dukaatstraat. De routes van de 5 en 10 kilometer liepen hierbij een stuk door de Dorstse bossen, maar de route was niet overal even duidelijk. De organisatie heeft aangegeven dat ze dit meeneemt in haar evaluatie en zal de route of routebeschrijving waar dat nodig is gaan aanpassen. Verder ontving de organisatie veel positieve reacties over de goede organisatie en de begeleiding van de EHBO en Verkeersregelaars. Zet het dus alvast in je agenda voor volgend jaar: van 26 t/m 29 mei 2020!