Geef gewipte tegels gratis mee met de Tegeltaxi

12 sep 2023, 8:12 Nieuws
tegeltaxi
Gemeente Oosterhout
Elke laatste dinsdag van de maand t/m november (met uitzondering van augustus) rijdt de ophaalservice door de gemeente Oosterhout om jouw gewipte tegels mee te nemen.

Oosterhoutse Tegeltaxi

Ben jij al druk bezig met tegels wippen? Laat ze ophalen door de gratis tegeltaxi! Uiterlijk tot de donderdag voor de vierde dinsdag van de maand kan je de tegels aanmelden voor de tegeltaxi. Deze maand kun je voor donderdag 21 september bij de gemeente aangeven dat de Tegeltaxi jouw gewipte tegels op dinsdag 26 september juli gratis komt ophalen. De tegels of klinkers worden gratis opgehaald tot 25 m2. Je moet ook een foto bij je aanvraag toevoegen van de situatie vooraf, dus met de tegels er nog in. Heb je meer dan 25 m2? Mail dan naar duurzaam@oosterhout.nl, dan wordt er contact met jou opgenomen.

Aanbieden

Op de dag dat de Tegeltaxi langskomt moet je de tegels voor 7.00 uur 's morgen op de stoep voor je huis hebben liggen. De tegels moeten zichtbaar zijn en de kraanwagen moet erbij kunnen. Ze dienen direct langs de rijbaan, in een parkeervak of langs de stoeprand te worden aangeboden. Als de wagen er niet bij kan of als tegen je huis of muur aanstaan worden de tegels niet meegenomen. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.