Help jij Stichting Met je HART Oosterhout om te groeien?

22 apr 2023, 6:59 Nieuws
met je hart
Stichting Met je HART Oosterhout zoekt nieuwe vrijwilligers die een brug willen slaan tussen vergeten worden en aandacht krijgen.

Stichting Met je HART

Lisianne Fennema van Stichting met je HART Oosterhout: "Kwetsbare mensen verbinden, dat is onze missie. Met heel ons hart slaan we een brug tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Met je hart maakt echt het verschil. Dat doen we door met heel ons hart waardevolle terugkerende ontmoetingen te organiseren voor ouderen die veelal in onzichtbaarheid gevoelens van eenzaamheid ervaren."

Nieuwe vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Met je HART. Als vrijwilliger maak je samen met het bestaande team structurele ontmoetingen mogelijk voor ouderen in Oosterhout en de kerkdorpen. Het aantal eenzame ouderen neemt verder toe als we niets doen. Daarom wil Met je hart Oosterhout groeien en daar kun jij als enthousiaste vrijwilliger bij helpen. “Het is geweldig om bij deze club te horen. En om samen met lokale ondernemers en andere vrijwilligers het leven van ouderen in de buurt een beetje mooier te maken. Die glimlach, daar doe je het voor.” Heb jij Interesse om vrijwilliger te worden stuur dan een mailtje naar [email protected]