Kermisweerbericht: na een warme dag een zwoele zomeravond

18 aug 2023, 6:43 Nieuws
kermis202219
Voor vandaag voorspelt weeronline.nl prima kermisweer met het weercijfer 7. In de loop van de avond koelt het af tot ongeveer 20 graden.

Het weer op vrijdag

Het wordt vandaag een warme zomerdag met maxima tussen 23 en 29 graden. Wolkenvelden en opklaringen wisselen elkaar af en aanvankelijk is het droog. Gedurende de avond neemt de bewolking toe en kan in het zuidwesten een regen- en onweersbui vallen. Onder de bewolking koelt het niet verder af dan 19 tot 21 graden. Tot en met het einde van de Oosterhoutse Kermis wordt er overigens heerlijk kermisweer voorspeld door Weeronline!

Opening

Vandaag start de kermis tussen 16.00 en 19.00 uur als Stille Kermis. Er is zo min mogelijk rook en licht(flitsen) te zien en de muziek is gedempt (minder dan 35 decibel). De bezoekers krijgen ruim de tijd om in en uit de attractie te stappen. Ook draaien de attracties, indien mogelijk, op aangepaste snelheden. Om 19.00 uur zal de kermis worden geopend door wethouder Melsen. Dit zal ter hoogte van het podium bij het Kermiscafé gaan plaatsvinden. De opening zal worden begeleid door Milko, oud circusdirecteur van Circus Renz. Tussen 19.00 en 19.15 uur is het Oosterhouts Kwartiertje. Je kunt nog t/m woensdag iedere dag naar de kermis op het Slotjesveld en de Markt.