Kijk nu naar de vierde aflevering van De Mol Oosterhout

03 mrt 2022, 6:30 Nieuws
mol4
De vierde aflevering van De Mol Oosterhout staat online. De zoektocht naar De Oosterhoutse Mol is nog steeds in volle gang!

De vierde aflevering

Na de dubbele executie van vorige week is de groep gekrompen tot zes kandidaten! Vijf hiervan zijn opzoek naar de Mol in hun midden, terwijl deze juist zijn/haar best doet om onder de grond te blijven. De kandidaten beginnen steeds meer aan elkaar te twijfelen en de spanningen lopen hoog op wanneer blijkt dat iedereen zich steeds meer op het eigen gewin focust! Voor de Mol kan het spel niet beter gaan! De pot is verbrand, niemand is zeker van zijn of haar zaak en de eeuwige eerlijkheid van de groep maakt het simpel voor de Mol om op de hoogte te blijven van de verdenkingen! Er staan er weer nieuwe opdrachten voor de kandidaten klaar. Ze moeten op hun hoede blijven in de jacht naar geld en krijgen de kans om Oosterhout vanuit een nieuw perspectief te bekijken!

De Mol Oosterhout

Ondanks alle beperkingen vanwege corona, hebben de makers van De Mol Oosterhout afgelopen jaar toch het derde seizoen op kunnen nemen. De groep kandidaten dook vanaf de eerste opdracht in een avontuur vol met bedrog, verraad en plottwists. De groep kandidaten ging in Oosterhout de strijd aan met elkaar om De Mol te ontmaskeren. Op 1 na, die was De Mol en probeerde iedereen om de tuin te leiden. Maar wie? Nog een korte uitleg voor wie het spel nog niet kent. De kandidaten van De Mol Oosterhout proberen zoveel mogelijk geld voor de groepspot te verzamelen door het spelen van opdrachten. De Mol saboteert de spellen om de pot zo laag mogelijk te houden. Aan het einde van iedere aflevering moeten de kandidaten een vragenlijst invullen over het wel en wee van De Mol. Wie het minst over De Mol weet moet naar huis. De pot is voor degene die in de finale het meest weet over De Mol.