Liever in de KluiZ dan ThuiZ heeft mooi seizoen voor de boeg

10 jul 2023, 6:56 Nieuws
muziek
Hoewel het eerste concert pas weer in oktober begint heeft Liever in de KluiZ dan ThuiZ een mooi programma samengesteld voor het komende seizoen!

Liever in de KluiZ dan ThuiZ

De nieuwe brochure van Theater de Bussel is uit en dat wil zeggen dat ook de nieuwe concerten in de jazz-serie Liever in de KluiZ dan ThuiZ weer zijn te boeken. En het wordt een muzikaal feestje het aankomende seizoen! Een lekkernij voor de jazzliefhebber, onze eigen Liever in de KluiZ dan ThuiZ concerten. Geniet van zes gevarieerde jazzavonden met topmuzikanten van Nederlandse bodem. Op woensdag 18 oktober is er het eerste concert met niemand minder dan Hans Sparla met zijn nieuwe band de Linkse Hobby Band. Wat een geweldige start met Hans (trombone en accordeon) en Pieter Bast op drums bekend van het legendarische kwintet van Paul van Kemenade. Onweerstaanbaar en onvergetelijk. Aangevuld met Jos van den Dungen viool, Ben Boogaard gitaar en Lucas Beukers bas en wereldmuziek.

Programma

  • Woensdag 18 oktober 2023
    Hans Sparla met de Linkse Hobby Band
  • Woensdag 15 november 2023
    Eric Vaarzon Morel, de Spaanse Miles Davis. Wat een muziekfeestje wordt dat.
  • Woensdag 20 december 2023
    Het meest geweldige trio Fugimundi met Harmen Fraanje - piano, Anton Goudsmit - gitaar en Eric Vloeimans - trompet. Een weergaloos trio dat de hele wereld is over geweest, na een time out gelukkig weer bij elkaar. Meer dan trots dat ze in Oosterhout komen.
  • Woensdag 17 januari 2024
    Pascal Vermeer kwartet met Sjoerd van Eijck, Jesse Schilderink en Martijn van de Ven. Nieuwe Band Akasha. Geweldig dat Pascal weer eens in Oosterhout is met zijn nieuwe band.
  • Woensdag 20 maart 2023
    De band Kameel.Gewaagd en gedurfd maar een feest om deze Belgische muzikanten te zien en te horen.
  • Woensdag 17 april 2024
    Geen onbekende, Teus Nobel met zijn nieuwe band brengt een geweldig tribute aan Chet Baker.

Meer informatie

De entreeprijs is 16 euro per avond en kaarten zijn te bestellen via de website van Theater de Bussel (zie link onderaan dit artikel). Koop je de reeks als serie, dan betaal je slechts 80 euro in plaats van 96 euro. Liever in de KluiZ dan ThuiZ wordt ondersteund door de Vrienden van de KluiZ. Je bent al vriend vanaf 25 euro. Wil je je hiervoor aanmelden meer informatie? Stuur dan een mail naar: [email protected]