Meerdere auto's bekrast in de Gentiaanstraat Oosterheide

03 jul 2019, 6:59 Nieuws
krassen
Vrijdagmiddag zijn er tussen 15.00 en 17.30 uur meerdere auto's bekrast in de Gentiaanstraat in de Bloemenbuurt in de wijk Oosterheide.

Onrust in de wijk

Volgens de twitteraccount van Waaks Oosterhoutzuid zou het om in totaal 7 auto's gaan die zijn bekrast, allen geparkeerd op de Gentiaanstraat. Maandag werd er ook al op klaarlichte dag een auto gestolen vanaf de Van Leeuwenhoeklaan,
een stuk verderop in de wijk. Het is al een tijdje onrustig in de wijk Oosterheide. De overlast en de incidenten bestaan onder andere uit het door jongeren vernielen van eigendommen (waaronder auto’s maar ook woningen en andere panden), samenscholingen, het gooien van stenen, geluidsoverlast, bedreigingen en intimiderend gedrag.

Meer informatie

Heb jij meer informatie of weet jij wie de daders van de bekrassingen zijn? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Aanpassing: In een eerdere versie van dit bericht werd gesproken over bekrassingen in de nacht van maandag op dinsdag, maar naar aanleiding van contact met de bewoners is het tijdstip aangepast.