Monique Smit, Gebroeders Ko en Bogus Brothers op Jaarmarkt Den Hout

12 mrt 2020, 6:36 Nieuws
jaarmarkt den hout
Voor de 40ste editie van de Jaarmarkt in Den Hout op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei, heeft de organisatie flink uitgepakt wat betreft de optredende artiesten.

Dauwrennen

Uiteraard start ook de 40ste Jaarmarkt in Den Hout traditioneel met het Dauwrennen op Hemelvaartsdag 21 mei. Om 6.00 uur wordt gestart op de Houtse Heuvel. Er zijn drie verschillende afstanden 7,5km, 10km en 15km. Bij de finish staat koffie en worstenbrood voor je klaar. Als deelnemer van het Dauwrennen ontvang je ook een toegangskaart voor de Jaarmarkt. KLIK HIER voor de flyer met meer informatie.

Jaarmarkt met optredens

Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is er de veelzijdige jaarmarkt met maar liefst 200 kramen! Entree voor volwassenen € 3,50, kinderen € 1,50.Parkeren op loopafstand van de Jaarmarkt kost € 1,50 per auto. Op diverse podia zijn optredens van artiesten. Volop live-muziek, straattheater en een speciaal kinderprogramma met muziek, dans en theater. Optredende artiesten zijn dit jaar: Monique Smit, Gebroeders Ko, John West & Lange Frans. Daarnaast zorgen ook de energieke skaband de BAZZOOKAS , de feestband Bogus Brothers en Robbie Williams lookalike voor één groot feest! Kijk voor het exacte programma en de tijden van de optredende artiesten op de onderstaande website.