Nieuwe Dag hervat samenwerking met Pannehoef

28 sep , 6:28 Nieuws
nieuw dag lunch
De afgelopen drie maanden heeft Nieuwe Dag de lunchvoorziening zelfstandig verzorgd, maar binnenkort weer samen met Pannehoef. 

Lunch Nieuwe Dag

De afgelopen maanden werd de lunch door toegewijde vrijwilligers Fred en Marianne met liefde verzorgd. Maar vanaf dinsdag 8 oktober wordt de lunch weer gezamenlijk verzorgd met Pannehoef. Nieuwe Dag zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de gasten, het dekken van de tafels en het creëren van een gezellige sfeer aan tafel. Pannehoef neemt de maaltijdbereiding op zich en zorgt voor het heerlijke eten en de bediening. Deze samenwerking zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een heerlijke lunch in goed gezelschap. 

Meelunchen?

Iedereen mag mee lunchen. De lunch kost 4 euro per persoon en biedt een gezonde en liefdevol bereide maaltijd. Daarnaast wordt elke eerste dinsdag van de maand een speciale "Sharing is Caring" lunch georganiseerd, waarbij iedereen iets meeneemt om te delen. Het doel is om nieuwe mensen te ontmoeten en gezellig samen te zijn, ongeacht budget of eetgewoonten. Aanmelden kan tot vrijdag 16.00 uur via [email protected], zodat er gericht ingekocht kan worden en voedselverspilling wordt voorkomen.