Oosterhoutse Mantelzorgdag: een moment van ontspanning en humor voor mantelzorgers

12 okt , 6:23 Nieuws
mantelzorg
Surplus Welzijn
Op zondag 10 november, tijdens de Landelijke Mantelzorgdag, organiseert Surplus een speciale middag voor alle Oosterhoutse mantelzorgers.

Oosterhoutse Mantelzorgdag

In het oude zwembad De Blikken (Stichting B.O.C.K.), aan Paterserf 10, vindt de bijzondere improvisatietheatervoorstelling ‘Houd je hoofd boven water’ plaats. Deze voorstelling, gespeeld door Renate & Wendie, biedt een mix van humor en herkenbare situaties die mantelzorgers een moment van ontspanning en energie belooft. Van 13.00 tot 16.00 uur krijgen mantelzorgers de kans om zich te laten onderdompelen in een middag die speciaal voor hen is samengesteld. Na alle zorg die zij verlenen, is het tijd om even op adem te komen en samen te lachen. De voorstelling zit boordevol verrassingen en zal ongetwijfeld zorgen voor een glimlach op de gezichten van de aanwezigen. Maar wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Campagne ‘Uit.Liefde’

Naast de voorstelling lanceert Surplus in de Week van de Mantelzorg ook de campagne ‘Uit.Liefde’. Mantelzorg is vaak een uiting van liefde voor een ander, maar wat als die zorg soms te zwaar wordt? Als de liefde even niet vanzelf gaat en je niet meer zo lief bent voor jezelf of de ander? Tijdens de Oosterhoutse Mantelzorgdag zal er ruimte zijn voor deze belangrijke vragen en wordt aandacht besteed aan hoe je deze lastige momenten kunt doorbreken. Ben je 18+ en zorg je voor een inwoner uit de gemeente Oosterhout? Dan kun je je aanmelden voor deze bijzondere middag. Dit kan tot 30 oktober via de website www.mantelzorgoosterhout.nl/agenda of door te bellen naar Surplus Mantelzorg op 0162-748 600.