Stichting Social Catering zoekt vrijwilligers voor maaltijdbezorging aan senioren

03 okt , 6:44 Nieuws
socialcatering
Stichting Social Catering bezorgt wekelijks zo’n 1000 koelverse maaltijden aan huis bij senioren in de regio Oosterhout. Om aan de groeiende vraag te voldoen, is de organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de bezorging, die plaatsvindt op maandag, woensdag en vrijdag.

Social Catering

De bezorgdiensten, die verdeeld zijn over 12 routes, vinden plaats tussen 09.00 en 12.00 uur. De vrijwilligers spelen een belangrijke rol in het dagelijks welzijn van de senioren en vaak ontstaat er een hechte band tussen de bezorgers en de ouderen. Ook onderling is er een goede sfeer binnen het team van vrijwilligers, wat jaarlijks wordt gevierd met een barbecue en een vrijwilligersmiddag. Naast het persoonlijke contact en de voldoening die het vrijwilligerswerk biedt, ontvangen bezorgers een kilometervergoeding als compensatie voor de brandstofkosten.

Iets voor jou?

De maaltijddienst wordt aangevraagd door (huis)artsen, wijkverpleegkundigen, transferverpleegkundigen van ziekenhuizen, familieleden of de senioren zelf. Belangstellenden kunnen voor meer informatie of aanmelding contact opnemen met Stichting Social Catering op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur via 0162 - 46 26 91 of www.stichtingsocialcatering.nl. Mailen kan naar [email protected]