Veranderingen tijdens intochtroute Sinterklaas

17 sep , 6:27 Nieuws
sinterklaas 2
Hoewel het nog twee maanden duurt voor Sinterklaas weer voet aan wal zet in Nederland, sijpelt er al nieuws binnen over de grote intocht in Oosterhout.

Nieuwe intochtroute

Dit jaar zal de feestelijke optocht op 17 november een paar opvallende veranderingen kennen ten opzichte van voorgaande jaren. De intocht begint zoals gebruikelijk om 14:00 uur bij Sluis 1, waar Sinterklaas en zijn Pieten zullen aanleggen. Van daaruit trekt de stoet via de Wilhelminalaan en over de Heuvel richting de Markt. Opvallend is dat er dit jaar geen stop op de Heuvel wordt gemaakt, een verandering ten opzichte van eerdere edities. Op de Markt zal Sinterklaas zijn traditionele receptie houden, waar het grote feest zal losbarsten.

Frisse website

Inmiddels is ook de inschrijving geopend voor vrijwilligers die graag een handje willen helpen tijdens het grootste kinderfeest van het jaar. Iedereen die wil bijdragen aan een geslaagde Sinterklaasintocht kan zich via de website aanmelden. Daarnaast is er een nieuw logo voor de Sint in Oosterhout geïntroduceerd. Met een frisse en eigentijdse uitstraling, geeft het logo een modern jasje aan de altijd vertrouwde Sint. Ook de website is geheel vernieuwd. Bezoekers kunnen terecht op www.sinterklaasoosterhout.nl om de laatste updates te volgen.