Verbeter je digitale vaardigheden met cursussen van de bibliotheek

17 sep , 6:21 Nieuws
senior computer theek5
Meld je aan voor de cursus Klik en Tik of de workshop Haal Meer Uit Je Mobiele Telefoon.

Digitale vaardigheden

In de steeds belangrijker wordende online wereld biedt de bibliotheek twee nuttige cursussen aan om je digitale vaardigheden te verbeteren. Voor iedereen die beter wil leren omgaan met internet of meer uit je mobiele telefoon te halen. De cursussen worden in kleine groepen van maximaal acht personen gegeven door gecertificeerde cursusleiders, zodat je persoonlijk aandacht krijgt en voldoende tijd hebt om te oefenen.

Klik en Tik

De cursus Klik en Tik is ontworpen om je te helpen het internet beter te benutten op je computer. Je leert de basisprincipes zoals het bekijken van websites, zoeken op internet, formulieren invullen en bestanden downloaden. De cursus bestaat uit vier lessen, met de eerste sessie op donderdag 26 september van 14.00 tot 16.00 uur, gevolgd door de middagen op 3, 10 en 17 oktober, telkens van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname aan de cursus kost 15 euro.

Haal Meer Uit Je Mobiele Telefoon

Wil je meer uit je mobiele telefoon halen? De workshop Haal Meer Uit Je Mobiele Telefoon biedt je in drie bijeenkomsten van twee uur praktische tips en technieken om optimaal gebruik te maken van je toestel. De eerste sessie start op donderdag 26 september van 9.30 tot 11.30 uur bij Theek 5 aan de Torenstraat. De volgende sessies vinden plaats op 3 en 10 oktober. De kosten voor deze workshop bedragen 15 euro.

Aanmelden en informatie

Je kunt je eigen laptop of mobiele telefoon meenemen, vergeet alleen niet je oplader. Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek www.theek5.nl/start-digitaal of ga langs bij bibliotheek Teeh 5 aan de ``Torenstraat in het centrum.