Vrijwilligers gezocht voor computerspreekuur Webstek

jul 09 , 10:43 Nieuws
webstekjpg
Theek 5 is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het wekelijkse computerspreekuur Webstek.
Tekst: redactie Oosterhout - foto: Theek 5

Webstek

Webstek biedt bezoekers de kans om al hun digitale vragen te stellen en zo hun vaardigheden te verbeteren. Of het nu gaat om het gebruik van sociale media, fotobewerking, of het begrijpen van verschillende apps en computertoepassingen zoals Word en Excel, de vrijwilligers van Webstek staan klaar om te helpen. Vanaf oktober kunnen mensen van alle leeftijden weer terecht voor advies en ondersteuning.

Digitale landschap

De bibliotheek zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om anderen iets te leren en die beschikken over een goede kennis van computers en het internet. Geduld en goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel, net als de bereidheid om op bepaalde onderdelen getraind te worden. De inzetperiode loopt van oktober tot en met april. Werken bij Webstek is niet alleen een kans om anderen te helpen, maar ook om jezelf te ontwikkelen door deel te nemen aan verschillende cursussen en workshops. Bovendien werk je in een betrokken en gezellig team en krijg je een gratis bibliotheekpas.

Iets voor jou?

Lijkt het je wat om als vrijwilliger bij Webstek aan de slag te gaan? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar [email protected] met de vermelding 'Webstek vrijwilliger'. Voor meer informatie of vragen kun je ook naar dit adres mailen.