Oosterhout Nieuws krijgt een nieuwe look en website!

08 jul , 6:35 Nieuws
kinderen hoera computer
StartupStockPhotos by Pixabay
Vandaag zijn wij zelf even in het nieuws, want Oosterhout Nieuws wordt helemaal vernieuwd en krijgt een nieuwe website!

Nieuwe website (en app)

Na ruim 10 jaar lang Oosterhout en de kerkdorpen Den Hout, Dorst en Oosteind dagelijks van het laatste nieuws te hebben voorzien, staat Oosterhout Nieuws voor een spannende vernieuwing. Achter de schermen is er hard gewerkt aan een compleet nieuwe website die vandaag live gaat. Deze vernieuwing omvat niet alleen technische verbeteringen, maar ook een geheel nieuw design. Daarnaast komt er na de zomervakantie ook een gloednieuwe Oosterhout Nieuws App beschikbaar, zodat je altijd en overal op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws.

Help mee!

In de loop van de maandag zal de nieuwe website online worden gezet. Ondanks uitgebreide tests kan het voorkomen dat er nog kleine foutjes opduiken. Jouw hulp is daarbij onmisbaar! Mocht je een bug tegenkomen, laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar [email protected] Probeer de bug zo duidelijke mogelijk te omschrijven en vermeld ook je besturingssysteem en browser. Lukt het om een screenshot erbij te doen, dan zou dat helemaal fantastisch zijn! Zo kunnen wij eventuele fouten snel opsporen en verhelpen.

Adverteren? Goed idee!

Onze vernieuwde website biedt tal van nieuwe advertentiemogelijkheden. Met meer dan 400.000 pageviews per maand en bijna 12.000 volgers op Facebook is Oosterhout Nieuws een gevestigde naam in de regio. Adverteren bij ons is dus een uitstekende keuze. Wij maken graag een voorstel op maat voor je. Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected]
of contact opnemen met onze salesmanager Dolf Verschuren via telefoonnummer 06 – 402 538 46.