Oosterhout Loopt: “Sponsor je mij tijdens de Singelloop?”

Foto: Oosterhout Loopt

Nog 3 weken tot de Bredase Singelloop op 2 oktober. Dan is het ook Oosterhout loopt in de strijd tegen Alzheimer. Deze week de blog van Joep Stadhouders, de jongste deelnemer aan deze actie.

Hardlopen voor alle leeftijden

Oosterhout loopt is geschikt voor jong en oud. Voor hardlopers, maar ook voor wandelaars, of wheelers. Deze week het woord aan Joep Stadhouders, de jongste maar wel een van de snelste deelnemers van de editie Oosterhout loopt 2022!

Hoi, ik ben Joep. Ik zit op hockey en hardlopen vind ik ook geweldig om te doen. Het leuke van de Singelloop is het hardlopen en tegelijkertijd geld ophalen voor onderzoek naar Alzheimer. Ik ben gaan hardlopen sinds de coronatijd en dat kwam doordat mijn gymleraar geen gymlessen meer mocht geven en dus dacht hij: “ik ga aan kinderen vragen of ze mee willen hardlopen in het bos.” Dat leek mij wel leuk dus heb ik me opgegeven en dat was de eerste keer dat ik ging trainen.

Mijn eerste wedstrijd was de 5km, daar had ik voor getraind met m’n gymleraar. Vorige week ging ik voor het eerst goed trainen voor de Singelloop en dat was voor het eerst met een groep volwassenen. Soms ren ik ook alleen maar ik vind het met anderen toch gezelliger. Ik heb ook vorige week hele fijne schoenen gekregen en daarmee kan ik nog harder lopen en misschien wel mijn persoonlijk record verbeteren bij de volgende wedstrijd.

Wil je mij en de andere lopers sponsoren? Klik dan op de link onderaan dit artikel. Ik hoop jullie te zien in Breda tijdens de Singelloop!

Doneren, doen!

Inmiddels is de inschrijving voor deelname aan Oosterhout Loopt voor Alzheimer gesloten en er staan 250 lopers aan de start in een fluoriserend geel shirt. Dat wordt dus gegarandeerd opvallen! Niet opgegeven? Dan nog kun je deze actie ook financieel ondersteunen door een donatie te doen via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen