Di-rect, Kris Kross Amsterdam en Maan komen naar het Parkfeest

Foto: Stichting Parkfeest

Op 10, 11 en 12 juni 2022 is het weer Parkfeest in het Slotpark. Vrijdag Tribute Night, zaterdag hitmachines van de Nederlandse popscene en zondag de traditionele familiedag.

Vrijdag Tribute Night

De Tribute Night op vrijdag 10 juni is voor jong en oud. Voor de rockers, de punkers, de feestbeesten en de dancing queens. Want als één band garant staat voor een feest in het park, dan is het natuurlijk ABBA Tribute wel! Rocken doen we met de Belgische band In Your Honor met hun Foo Fighters Tribute. De reEditors is een tributeband van The Editors, die al jaren op het verlanglijstje staat van Parkfeest Oosterhout. Eindelijk zijn zij ook van de partij. Back to Blondie won een aantal jaar geleden al met overmacht de publieksprijs van The Battle of The Tributebands, met de muziek van Blondie. Klapper van de vrijdagavond zijn Les Truttes. In 1996 ooit begonnen als een eenmalige grap, meer dan 20 jaar later een gevestigde naam als we het over feestband hebben. Deze Belgische band brengt The Party To The People!

Zaterdag vol hitmachines

Er is geen enkele band die zich telkens weer zo muzikaal opnieuw kan uitvinden als Di-rect. Het is nooit hetzelfde. Ook kunnen we genieten van hitmachines zoals Kris Kross Amsterdam (met de Oosterhoutse MC Yuki!), Maan en Nielson. Son Mieux is de tweede Haagse band die op zaterdag te bewonderen is. Natuurlijk staat er dit jaar ook weer een groot aantal Oosterhoutse bands op het Parkfeest. The Lost Chords zorgt op zaterdag met hun progressieve rock voor een visueel live spektakel.

Nóg veel meer!

Neerlands hoop in bange dagen is natuurlijk S10. In mei zal ze Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival met De Diepte. De zusjes Klemann van Loïs Lane vieren het 35-jarig bestaan van hun band ook op het Parkfeest alsof het de eerste keer is. Allemaal Powervrouwen dus op Parkfeest 2022, want ook Minka is een groot talent waarvan we de komende jaren nog veel gaan horen. Maar dit is nog niet alles! Het Parkfeest heeft nog meer spetterend moois. Het totale programma voor de zaterdag en het programma voor de zondag worden traditioneel op een later tijdstip bekendgemaakt.

Kaarten en meer informatie

Tickets voor het Parkfeest zijn te koop via de link onderaan dit artikel. Een ticket voor vrijdag kost 19,50 euro, zaterdag 39,50 euro en een passe-partout voor beide avonden kost 49,50 euro. Kijk ook op de site voor de speciale Vroege Vogel korting! Het Parkfeest is opgericht voor goede doelen in Oosterhout. Daarom kun je hier aangeven naar welk goed doel jouw bijdrage van één euro gaat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen