Krezip, Emma Heesters en Rolf Sanchez op 25ste editie Parkfeest

Foto: Henny Brandt voor Oosterhout Nieuws

Dit jaar zal de 25e editie van het Parkfeest plaatsvinden op 2, 3 en 4 juni in het Slotpark met onder andere een optreden van Krezip.

Artiesten Parkfeest 2023

Op 2, 3 en 4 juni 2023 is het Slotpark hét podium voor de 25ste editie van het Parkfeest Oosterhout. Op Vrijdagavond start Parkfeest traditioneel met de Tribute Night. Dit jaar met onder andere Sticky Fingers (Rolling Stones), Present Danger (Metallica) en Rondje Doe Maar (Doe Maar). Op zaterdag gaat het Slotpark met onder andere Krezip, Emma Heesters en Rolf Sanchez gegarandeerd volledig op zijn kop. Meer namen worden op een later moment bekend gemaakt.

Tickets

Het Parkfeest is opgericht voor goede doelen in Oosterhout. In de ticketshop kun je aangeven naar welk goed doel jouw bijdrage van één euro gaat. Je kunt hier ook alvast consumptiemunten kopen. Tickets voor het Parkfeest zijn te koop via de link onderaan dit artikel. Ben je er snel bij, dan kun je wellicht nog een van de (hele) vroege vogel passe-partouts (vrijdag en zaterdag) bemachtigen. Hele vroege vogels passe partout kost € 45,00, Vroege vogels passe partout: € 47,50 en een gewone Passe-partout: € 52,50. Een los ticket voor vrijdag kost € 19,50 en voor de zaterdag € 42,50. Zondag blijft de gratis familiedag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen