Snelle, Rondé en Fool Moon maken zaterdagprogramma Parkfeest compleet

Snelle
Snelle
Foto: Wikipedia / FlippyFlink (CC BY-SA 4.0)

De organisatie van het Parkfeest heeft het volledige programma voor Parkfeestzaterdag 3 juni bekendgemaakt.

Programma Parkfeest zaterdag

Stichting Parkfeest heeft de volledige line-up voor de zaterdag bekendgemaakt voor de zilveren editie van het Oosterhoutse festival. Eerder las je op Oosterhout Nieuws al dat onder andere Krezip, Emma Heesters en Rolf Sanchez op zaterdag het podium zullen bestijgen. Daar worden Snelle, Rondé, De Kraaien, Lucas en Calkar nog aan toegevoegd. Daarnaast staat er ook de Oosterhoutse stevige rock en funk formatie Fool Moon op het affiche voor de zaterdag.

Informatiedag vrijwilligers

Het Parkfeest is een jaarlijks terugkerend evenement, dat wordt georganiseerd in het Slotpark in Oosterhout. Het is een fantastisch gezellig feest met muziek, straattheater en lekker eten. Om dit feest mogelijk te maken heeft de organisatie de hulp nodig van vele vrijwilligers. Op zaterdag 25 maart is er tussen 10.00 en 16.00 uur een informatiedag voor nieuwe vrijwilligers in de Vrijwilligerswinkel van Oosterhout voor Elkaar. Deze is te vinden op de Kerkstraat 19 (tegenover de Paskaemer). Er is gelegenheid om vragen te stellen en je kunt je meteen inschrijven.

Tickets

Het Parkfeest is opgericht voor goede doelen in Oosterhout. In de ticketshop kun je aangeven naar welk goed doel jouw bijdrage van één euro gaat. Je kunt hier ook alvast consumptiemunten kopen. Tickets voor het Parkfeest zijn te koop via de link onderaan dit artikel. Een Passe-partout (alle dagen toegang) kost € 52,50. Een los ticket voor vrijdag kost € 19,50 en voor de zaterdag € 42,50. Zondag blijft de gratis familiedag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen