Op weg naar het Parkfeest: Rondje Doe Maar

Foto: rondjedoemaar.nl

Op 2, 3 en 4 juni 2023 is het Slotpark hét podium voor de 25ste editie van het Parkfeest Oosterhout. Oosterhout Nieuws licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan een van de acts van de vrijdag: Rondje Doe Maar.

Rondje Doe Maar

Rondje Doe Maar is de enige echte Doe Maar Tributeband van Nederland! Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend feest en een onvergetelijke avond met hits als ‘Is dit Alles’, ’32 jaar’ ‘Belle Helene’, ‘smoorverliefd’ en ‘de Bom’. Even weer helemaal terug in de jaren ’80! De hittrein van Rondje Doe Maar dendert door alle grote hits van Doe Maar. Deze hits behoeven geen introductie meer. Iedereen kent ze! Doe Maar behoort tot één van de meest succesvolle Nederpopbands van Nederland. Nog dagelijks worden hun hits grijsgedraaid bij vele radiostations. Doe Maar zelf speelt helaas niet meer en is ook niet meer live te zien… daarom zorgt Rondje Doe Maar ervoor dat je kunt blijven genieten van de fantastische hits van Doe Maar! Mis deze ultieme Doe Maar ervaring niet op Parkfeestvrijdag!

Tickets

Het Parkfeest is opgericht voor goede doelen in Oosterhout. In de ticketshop kun je aangeven naar welk goed doel jouw bijdrage van één euro gaat. Je kunt hier ook alvast consumptiemunten kopen. Tickets voor het Parkfeest zijn te koop via de link onderaan dit artikel. Een Passe-partout (alle dagen toegang) kost € 52,50. Een los ticket voor vrijdag kost € 19,50 en voor de zaterdag € 42,50. Zondag blijft de gratis familiedag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen