Ook tweede dag Parkfeest zeer geslaagd

Foto: Oosterhout Nieuws

De tweede dag van het Parkfeest zit er alweer op. Zondag is de laatste dag en traditioneel is de entree tijdens deze familiedag gratis.

Emma Heesters en Snelle

Wie zaterdag in het Slotpark stond heeft een topavond gehad. Het was lekker weer en er was qua muziek vrijwel voor ieder wat wils. Dat begon al in de middag toen Emma Heesters op het podium stond. Veel jongeren genoten van de muziek, maar ook vele vaders konden het optreden van de zangeres en haar twee danseressen wel waarderen. Veel jeugd was ook speciaal gekomen voor rapper Snelle met zijn Lieve Jongensband met onder andere de Oosterhoutse drummer Jimmy van den Nieuwenhuizen. Ook hij stelde zeker niet teleur en wist de sfeer in het Slotpark er goed in te brengen.

Krezip is waardige afsluiter

Ook de zaterdagavond was muzikaal een pareltje met optredens van onder andere Rondé en De Kraaien. Afsluiter Krezip maakte het zaterdagavond helemaal af. Frontvrouw Jacqueline Govaert had er duidelijk zin in. Volgens haar eigen zeggen was het dan ook alweer 2008 dat ze voor het laatst met de band op het Parkfeest stonden. Toen de laatste klanken over het Slotpark waren uitgestort waaierde bezoekers weer uit over Oosterhout. De een ging naar de Klapeijstraat of de Leijsenhoek, anderen doken moe maar voldaan hun bedje in. Bekertjes opharken? Dan hoefden de vrijwilligers door het nieuwe bekersysteem niet meer te doen!

Vandaag alweer de laatste dag

Vandaag is het alweer de laatste dag. Het Park opent om 13.00 uur de deuren met de bekende Parkfeestlunch, dit jaar met carnavalskapellen. Vanmiddag is er veel straattheater en aandacht voor de kinderen in Slotpark-Oost met onder andere Meneertjes SlodDe & Vos. In Slotpark-West is een gevarieerd programma met een Oosterhoutse twist vanwege de 25e editie van het festival. Zo kun je onder meer gaan genieten van de Oosterhoutse Vinzzent, Extince en Pineapple Madness. Roberto Jacketti & The Scooters zullen proberen om iedereen rond etenstijd in het Park te houden en Kraantje Pappie zal deze jubileumeditie met een groot feest afsluiten. Entree is vandaag gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen