Parkfeest is volwassen geworden en lanceert nieuwe stijl

Foto: Screenshot filmpje Parkfeest

Vorig jaar vierde het Parkfeest haar 25e verjaardag. Het Parkfeest is volwassen geworden en heeft een nieuw jasje gekregen.

Parkfeest 2024

Maandagavond verscheen er een filmpje online op de social media van het Parkfeest. Hierin vertelt Janneke Kops hoe bijzonder het Parkfeest voor de meeste Oosterhouters is. “Weet je nog? Toen we vroeger als jonge brakken er al op uit trokken? Met zijn allen naar het Park! Lekker rauzen tussen de bomen en het gras. En pa en ma? Die dronken een biertje, met hun vrienden. Wat een mooie tijd…”

Oude bekenden

Janneke gaat verder: “En hoewel we allemaal ouder zijn geworden komen we elk jaar nog steeds terug naar deze plek. Nu met onze eigen kids aan de hand. Het park stroomt vol met oude bekenden uit het hele land. Tussen het gelach, het geouwehoer en de muzikale hoogstandjes bloeien oude vriendschappen op en ontstaan er nieuwe verhalen. Wat blijft het toch een bijzonder feest! Parkfeest is volwassen geworden. Ik ben trots om hier als Oosterhouter te mogen staan. Of je nu jong of oud bent, geboren, getogen of import… we zien elkaar op Parkfeest!”

Nieuwe huisstijl

Gelijktijdig met het lanceren van dit filmpje is ook het nieuwe logo bekend gemaakt. Ook die is wat volwassener geworden. Welke artiesten er dit jaar het podium van het Parkfeest gaan beklimmen? Later deze week worden de eerste namen bekendgemaakt. Vanaf aanstaande zaterdag start de online kaartverkoop. Parkfeest zal dit jaar plaatsvinden op 24, 25 en 26 mei, natuurlijk in het Oosterhoutse Slotpark.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen