Flemming, Danny Vera en Ilse DeLange op Parkfeest

Foto: St. Parkfeest Oosterhout

De organisatie heeft de line-up van de vrijdag- en zaterdagavond van de 26e editie van het Parkfeest bekend gemaakt.

Parkfeest 2024

Anders dan andere jaren komt het Parkfeest, net na Carnaval en precies 3 maanden voor het festival, met de line-up voor vrijdag en zaterdag. De vrijdagavond wordt afgetrapt met 1984, een tribute to de Simple Minds. Daarnaast staan op het affiche voor de vrijdag de Familie van Dijk (De Dijk), Elton John Tribute, Steamy Windows (Tina Turner) en The Scientist (Coldplay). Zaterdagavond 25 mei kun je genieten van De Oorzaak, Turmoil, Hannah Mae, Mell VF, Splendid, Roxanne Hazes, Flemming, Danny Vera & Ilse DeLange.

Kaartverkoop start zaterdag

De ticketverkoop start aanstaande zaterdag 24 februari om 12.00 uur via de link onderaan dit artikel. Tickets voor vrijdag kosten 19,50 euro per stuk, tickets voor zaterdag 37,50 euro per stuk en een weekendticket (passe-partout) kost 49,50 euro. Na Koningsdag worden de namen voor de familie-zondag bekend gemaakt.

Cashless festival

De organisatie van het Parkfeest geeft aan dat ook dit jaar de bekers weer gerecycled zullen worden, net zoals vorig jaar. Nieuw dit jaar is de wijze waarop je je biertjes, snacks en andere lekkernijen kunt betalen. Vanaf editie 2024 is het Parkfeest cashless. Dat betekent dat je bij de bars en foodkramen alleen kunt betalen met je pinpas (of smartphone). Er worden dus geen munten of bonnen meer verkocht.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen