25 jaar Parkfeest gevangen in een kleurrijk boek

jun 15 , 6:41 Parkfeest
mockup pfboek 1
Momenteel wordt door Frank en Steffie Eikhout de laatste hand gelegd aan een uniek fotoboek met de geschiedenis van 25 jaar Parkfeest.

Boek '25 jaar Parkfeest'

Het was dit jaar de 26e editie van het Parkfeest. Een mooi moment om terug te blikken op de 25 voorgaande edities, zo bedacht Frank Eikhout. Frank is jarenlang voorzitter van Stichting Parkfeest geweest en is samen met zijn dochter Steffie al een tijdje bezig om uit de archieven van het driedaagse festival oude foto’s en verhalen terug te halen en hier een boek van te maken. Al met al wordt het vooral een boek van ruim 150 pagina's vol met foto’s, waarbij de herkenning groot is!

Bestel maar, bestel maar, bestel maar...

Wil jij een boek in de voorverkoop bestellen? Klik dan op de link onderaan dit artikel om nu al jouw exemplaar van het boek '25 Parkfeest' bestellen. Een boek kost 25 euro per stuk. Nadat je dit formulier hebt ingevuld ontvang je een betaallink op je mobiele telefoon. Na betaling is jouw reservering pas definitief! Zodra de boeken binnen zijn (na de zomervakantie) ontvang je een uitnodiging om jouw boek op feestelijke wijze in ontvangst te nemen.