112

Hulpdiensten gehinderd na ongeval met zwaargewonde motorrijder Patrijslaan

Foto: Oosterhout Nieuws

Zondag heeft rond 16.10 uur een ongeval plaatsgevonden waarbij een motorrijder gewond raakte en hulpdiensten werden gehinderd bij hun werk.

‘Niet betreden politie’

Zondagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval tussen een auto en een motorrijder. Bij het ongeval raakte de motorrijder zwaargewond en werd er ter plaatse hulp verleend in een hectische situatie. Het politieteam Dongemond heeft echter geen goed woord over voor de vele omstanders die het maken van een flimpje of foto belangrijker vonden dan het respect voor de betrokken slachtoffers, zo laten zij via Facebook weten.

Scootmobiel onder lint door

“Ook het afzetlint met een duidelijke tekst NIET BETREDEN POLITIE was kennelijk niet duidelijk genoeg en sommige omstanders vonden hun nieuwsgierigheid belangrijker dan de hulp die aan de gewonden verleend moest worden. Een man met een scootmobiel spande de kroon door onder het afzetlint door te rijden. Gelukkig kon hij net gestopt worden voordat hij dwars over de ‘plaats delict’ reed.” Zo schrijft de politie op haar Facebookpagina. Maar ondanks het feit dat sommige omstanders de hulpdiensten hinderen bij hun werk sluiten ze hun post toch positief af: “Toch een bedankje voor de omstanders die het ambulancepersoneel en ons wel geholpen hebben in een hectische situatie. Deze burgers verdienen een pluim en zijn het voorbeeld voor vele anderen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen