112

20-jarige Oosterhouter mishandeld tijdens verkeersruzie

Foto: Politie

Donderdag 3 december is omstreeks 16.10 uur op de snelweg A27 ter hoogte van Nieuwendijk een 20-jarige Oosterhouter door twee inzittenden van een zwarte bestelbus mishandeld. Aan de mishandeling ging een verkeersruzie vooraf. 

Verkeersruzie

Het slachtoffer verklaarde dat hij met een bedrijfswagen vanuit Utrecht richting Oosterhout reed Hij zag terwijl hij zelf op de rechterrijstrook reed dat een zwarte bestelbus wilde invoegen. Hij kon op dat moment niet naar de linkerrijstrook omdat daar al verkeer reed. Aan het eind van de invoegstrook gooide die bestuurder zijn auto toch naar links waardoor de aangever snel moest uitwijken. Wat verderop wilde de aangever die bus inhalen. Hij zag dat die bestuurder boos naar hem keek.

Blokkeren snelweg

Ter hoogte van Nieuwendijk gooide die bestuurder plotseling zijn bus naar links waardoor de aangever vol in de remmen moest om een aanrijding te voorkomen. Beide rijstroken werden geblokkeerd. Uit die zwarte bus stapten twee mannen die op de inmiddels ook uitgestapte Oosterhouter af liepen. Het slachtoffer werd door het tweetal uitgescholden en tegen zijn auto geduwd. Hierna werd hij door de bestuurder met gebalde vuist in het gezicht geslagen. Het agressieve duo sloeg in hun bestelauto op de vlucht nadat er andere automobilisten uitstapten en poolshoogte kwamen nemen.

Heb jij meer informatie?

Het zou gaan om twee blanke mannen, de bestuurder is circa 30 jaar, hij is circa 1.70 a 1.80 meter lang en heeft een normaal postuur. De passagier was kaal, circa 35 a 40 jaar, hij heeft een wat breder postuur. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Ze kunnen bellen met de politie van het team Dongemond op 0900-8844. (betreft BVH nummer 2020319485)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden