Vrijwilligers gevraagd voor zoekactie naar vermiste jongen

Foto: politie.nl / beeldbewerking: Oosterhout Nieuws

Zaterdag wordt er een zoekactie georganiseerd naar de 16-jarige Yoran Krol uit Sleeuwijk die sinds sinds 24 december 2023 wordt vermist.

Zoekactie

Op zaterdag 13 januari organiseert Coördinatie Platform Vermissing, in samenwerking met de politie en familie, een grote zoekactie naar Yoran Krol uit Sleeuwijk. Yoran wordt sinds 24 december vermist. Hij is voor het laatst gezien bij Jongerencentrum De Pomp in Almkerk. Zijn fiets is bij de Merwedebrug gevonden. Eerdere zoekacties van de politie met sonar, boten, helikopter en duikers leverden niets op.

Vrijwilligers gevraagd

Vrijwilligers die willen meehelpen zoeken, kunnen zich zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur melden bij de CPV wagen op parkeerterrein Kerkje van Sleeuwijk, Kerkeinde 30-31 te Sleeuwijk. Tijdens de zoekactie kan er gebeld worden met de CPV via mobiel 06-28832003. Kijk voor meer informatie op de onderstaande link.

Vermist

De 16-jarige Yoran Krol is het laatst gezien op 24 december rond 0.30 uur bij jongerencentrum ‘De Pomp’ aan de Sportlaan 3A in Almkerk. Yoran is een man van 16 jaar, 170 cm lang en heeft blond haar. Hij is te herkennen aan zijn opvallende donkerblauwe bomberjack. De jas heeft crèmekleurige mouwen. Ook droeg hij een spijkerbroek. Heb jij meer informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of vul het online tipformulier in via de onderstaande link.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen