Volleybaltoernooi van ARO hartrevalidatie in Sportcentrum Arkendonk

Foto: hartrevalidatieoosterhout.nl

Aanvullende Revalidatie Oosterhout (ARO) houdt op zaterdag 9 november een volleybaltoernooi voor hartpatiënten in Sporthal Arkendonk.

Aanvullende Revalidatie Oosterhout

Al ruim 28 jaar biedt de ARO (Aanvullende Revalidatie Oosterhout) sporten en bewegen onder deskundige begeleiding voor Oosterhoutse hartpatiënten. Het is bekend dat sporten met hartprobleem een positief effect heeft op de gezondheid. Door het sporten neemt de conditie toe en daardoor ook het zelfvertrouwen, wat kan leiden tot een meer optimistischer kijk op het leven. Bij ARO is er altijd een deskundige sportbegeleider aanwezig, en alle sporters hebben een reanimatie cursus gevolgd. De vereniging telt ongeveer 70 leden, de oudste is 86, de jongste is een veertiger.

Maak kennis met ARO

De ARO nodigt alle Oosterhoutse hartpatiënten uit een kijkje te komen nemen tijdens het volleybaltoernooi aanstaande zaterdag 9 november tussen 9.00 en 16.00 uur in Sporthal Arkendonk. Je kunt dan zelf zien hoe goed je nog kunt sporten ondanks je lichamelijke beperking. Niks moet, en doe doe wat je kunt in de sport. Ook kun je op dinsdagavond eens langsgaan bij de training in Sporthal De Slotjes. Op dinsdagavond trainen de heren en op donderdagmiddag de dames. Lichamelijke oefening met eerst een warming up en daarna volleybal. Iedereen heeft beweging nodig vooral na een hartoperatie of hartaandoening. Kijk op de onderstaande website voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden