IJsmarkt vanaf vandaag open om te zwieren en te zwaaien!

Foto: ijsmarkt.nl

UPDATE: DOOR TECHNISCHE STORING VANDAAG NOG GEEN SCHAATSEN!

Door een vervelende technisch storing is het op zaterdag 7 december nog niet mogelijk om te kunnen schaatsen. Vannacht is er met man en macht hard aan gewerkt om de storing te verhelpen en dat is ook gelukt. Het gevolg is wel dat de baan deze ochtend opnieuw op moet vriezen. Morgen kan er weer naar hartelust worden geschaatst.


Vanaf dit weekend kan er weer naar hartelust worden geschaatst op de schaatsbaan tijdens de IJsmarkt.

Volop evenementen

Hoewel de officiële opening van het evenement pas op 13 december op de kalender staat, kun je deze hele week al volop genieten van diverse evenementen naast het schoolschaatsen en het vrij schaatsen. Zo staat er op dinsdag 10 en donderdag 12 december curling op het programma en is er woensdag 11 december live muziek. Daarnaast zijn er ook deze editie weer volop andere evenementen zoals curlingcompetitie, ijshockey clinics, kleuterschaatsen en discoschaatsen.

Meer informatie

De IJsmarkt duurt nog t/m 5 januari 2020. Entree tot de ijsbaan kost 4,50 euro per keer en het huren van schaatsen 2,50 euro per keer. Een 10-ritten schaatskaart kosten 40 euro en een 10-ritten schaatsenhuurkaart kost 20 euro. Kijk voor meer informatie, openingstijden en het complete programma op de onderstaande website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden