Etappe wielerronde La Vuelta door Oosterhout uitgesteld

#vamosoosterhout
Foto: La Vuelta

De grote internationale wielerronde La Vuelta komt definitief niet in augustus door Oosterhout, maar wordt mogelijk verplaatst naar november.

La Vuelta uitgesteld

De internationale wielerunie ICU heeft woensdag bekend gemaakt dat de start van de Tour de France zal worden uitgesteld tot 29 augustus. Hierdoor is de hele wielerkalender van dit jaar over hoop gegooid en zal La Vuelta mogelijk pas in november van start gaan. Overigens behoort het ook nog tot de mogelijkheden dat La Vuelta in 2020 helemaal niet meer verreden zal worden.

#vamosoosterhout

La Vuelta zou dit jaar in Nederland van start gaan en de eerste drie etappes zouden in Nederland worden verreden. Op 16 augustus zou de derde etappe van La Vuelta door Oosterhout rijden. Een speciale werkgroep heeft de organisatie op zich genomen van een sportief en gezellig weekend in Spaanse sferen. Het hoogtepunt had uiteraard de doorkomst van La Vuelta moeten worden tussen 13.00 en 14.00 uur. Dit weekend zal vanzelfsprekend ook worden doorgeschoven naar het weekend waarop de derde etappe van La Vuelta alsnog door Oosterhout zal trekken. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via de onderstaande Facebookpagina.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden