VV Oosterhout organiseert voetbalclinic met Isa Kagenaar

Isa Kagenaar
Foto: Poster VV Oosterhout

Om het Meiden- en Damesvoetbal een extra impuls te geven organiseert VV Oosterhout op 4 juli een voetbalclinic met Isa Kagenaar.

Damesvoetbal bij VV Oosterhout

VV Oosterhout heeft het Meiden- en Damesvoetbal hoog in het vaandel staan. Met Gert-Jan Priest, die zijn sporen in het damesvoetbal ruimschoots verdiend heeft, als lid van de technische commissie doet VV Oosterhout er samen met de andere vrijwilligers die het Damesvoetbal een warm hart toedragen alles aan om het Meiden- en Damesvoetbal naar een hoger plan te tillen. Dit beleid begint gelukkig zijn vruchten af te werpen.

Voetbalclinic Isa Kagenaar

Als 5-jarig meisje ging Isa Kagenaar (toen nog Isa van der Linden) voetballen bij VV SCO en bleef hier tussen de jongens spelen tot en met de D1. Daarna speelde ze in Breda bij RKVV JEKA en VV Baronie. Via CTP Eindhoven kwam ze uiteindelijk bij Jong PSV terecht. En nu dus de overstap naar Excelsior Rotterdam Vrouwen en de Eredivisie. Daarnaast werd Isa opgenomen in de selectie van de Oranje Leeuwinnen, het Nederlands vrouwenelftal onder de 17 jaar. Geef je snel op om er zaterdag 4 juli van 10 tot 13 uur bij te zijn op Sportpark De Contreie aan de Weststadweg. Voor slechts 5 euro ben je erbij en leden van VV Oosterhout betalen maar 2,50 euro. Kijk voor meer informatie op de website via de link onderaan dit artikel.

Uitbreiding meiden- en damesvoetbal

VV Oosterhout wil de meiden- en damestak graag uitbreiden. Tot en met 11jaar voetballen jongens en meisjes met elkaar omdat de individuele ontwikkeling van spelers en speelsters voorop staat. Hierna mogen meisjes ervoor kiezen om in een meidenteam te gaan spelen of met jongens te blijven spelen. Naast voetballen organiseert VV Oosterhout speciale Girls en Ladies-nights en wordt er met de meiden en dames samen in de kantine gekeken naar wedstrijden van de Oranje-Leeuwinnen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden