VV Oosterhout zoekt nieuwe terreinbeheerder

Foto: VV Oosterhout

Voetbalvereniging VV Oosterhout is per direct dringend op zoek naar een enthousiasteling die de nieuwe terreinbeheerder wil worden.

Wat ga je doen?

Als terreinbeheerder bij VV Oosterhout op Sportpark de Contreie kom je in aanraking met bezoekende voetballers, leden en gasten. Jij biedt ze een vriendelijk woord, zodat ze zich welkom voelen. Verder is de uitgifte van ballen, trainingsmaterialen en het droogtrekken van de kleedkamers na het douchen jou wel toevertrouwd. Veel afwisseling dus!

Wat moet je hebben?

Lijkt het jou wat om gezellige contacten te combineren met het helpen bij de voetbalvereniging? En heb je een paar uurtjes vrije tijd ter beschikking op de avonden en/of in het weekend? Dan ben jij de ideale man of vrouw. Je hoeft overigens geen lid te zijn van VV Oosterhout, je enthousiasme en affiniteit met voetbal is veel belangrijker.

Wat krijg je ervoor?

Omdat jouw werk erg waardevol is voor VV Oosterhout, krijg je naast gezelligheid en een flinke dosis waardering, ook een kleine vrijwilligersvergoeding. Heb jij Interesse of ken je iemand? Stuur vandaag nog een mail naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden