Doe mee met de Oosterhoutse Avond4daagse en win leuke prijzen!

Foto: St. Willem van Duivenvoorde

Als deelnemer aan de Oosterhoutse Avond4daagse kun je ook meedoen aan de fotowedstrijd met enkele mooie prijzen!

Oosterhoutse Avond4daagse

Stichting Willem van Duivenvoorde organiseert dit jaar een bijzondere editie van de Oosterhoutse Avond4daagse. Na inschrijving lopen de deelnemers met een speciale app hun eigen routes op hun eigen moment. Zo worden drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop wacht de officiële Avond4daagse medaille.

Fotowedstrijd

Alle deelnemers kunnen ook meedoen aan de fotowedstrijd met mooie prijzen. Zo maak je kans op een cadeaubon om te gaan bowlen bij Merlijn, midgetgolf en pannenkoeken bij de Koeckers of maar liefst 20 bolletjes ijs van ViaVia. En meedoen is eigenlijk heel eenvoudig! Upload jouw leukste, mooiste of meest bijzondere foto tijdens jouw wandelingen van de Avond4daagse op facebook.com/avond4daagseoosterhout en duimen maar!

Kies je eigen wandelmoment

Om te voorkomen dat veel deelnemers tegelijk lopen, kun je deze Avond4daagse wandelen op eigen gekozen dagen tot en met 30 juni 2021. Om er wel een prestatie van te maken, moeten de vier wandeldagen wel binnen twee weken worden afgelegd. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Inschrijven

Natuurlijk kunnen alleen deelnemers aan de Oosterhoutse Avond4daagse meedoen met deze winactie. Deelname kost 6,50 euro per persoon. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. De welverdiende medaille ontvang je automatisch thuis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden