Keeper Yannick Millenaar verruilt Rhoda Boys voor VV Oosterhout

Foto: VV Oosterhout

De 26-jarige keeper Yannick Millenaar verruilt de Rhoda Boys voor VV Oosterhout en vervangt hiermee de geblesseerde Jimmy Baahr.

Vervanger Jimmy Baahr

Door een vervelende blessure van Jimmy Baahr ontstond er bij VV Oosterhout de noodzaak op zoek te gaan naar een vervanger. Deze nieuwe keeper heeft VV Oosterhout gevonden in de persoon van Yannick Millenaar, geen onbekende voor VV Oosterhout. Hij heeft jarenlang het blauw/wit van TSC verdedigd en was daardoor een echte uitdaging voor de aanvallers van VV Oosterhout.

Yannick Millenaar

Yannick is in 1995 in Buenos Aires Argentinië ter wereld gekomen met een Argentijnse vader en een Nederlandse moeder. Op zijn 7de kwam Yannick met zijn ouders naar Nederland. Zijn voetbalcarrière startte hij bij TSC tot hij door Willem II/RKC gescout, werd hier heeft hij 2,5 jaar gespeeld tot in Jong Willem II. Na zijn avontuur bij Willem II/RKC keerde hij voor een jaar terug naar Argentinië. Hier heeft zoals hij het zelf zegt: “Een avontuur bij C.A. Excurcionistas gehad”. Bij zijn terugkomst ging hij weer bij TSC keepen die destijds in de derde klasse speelde. Daarna stond hij nog onder de lat bij KSK Weelde uit Weelde in België, eerste klasser Rood Wit uit Sint Willibrord en Rhoda Boys uit Aalst.

Ambitieus

Grote voorbeelden van Yannick in het keepersvak zijn Roberto Abbondanzieri, Boca Juniors en Sergio Romero van o.a. AZ. Met VV Oosterhout wil hij niets anders dan gaan voor het kampioenschap. Niet alleen gaan voor het kampioenschap maar Yannick wil dit bereiken door de minst gepasseerde keeper te zijn en ook nog eens 5 assists te geven. Yannick woont samen met Lotte Hoppen, de dochter van de voorzitter van Beek Vooruit, werkt als adviseur in de kozijnenbranche bij Belisol uit Tilburg en hij hoopt dit jaar zijn HBO International Business Management af te ronden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden