TSC clubicoon Andreo Sips op 50-jarige leeftijd overleden

Andreo Sips
Foto: TSC

Zaterdagmorgen bereikte ons het bericht dat TCS clubicoon Andreo Sips op 50-jarige leeftijd in zijn slaap is overleden.

Andreo Sips

Nog maar enkele weken geleden kreeg TSC clubicoon Andreo Sips te horen dat hij ongeneeslijk ziek was. Zijn laatste, zware weken heeft hij samen met zijn vrouw Natasja en zoon Dries doorgebracht. Henk Jansen namens TSC: “TSC en heel veel andere mensen leven mee met wat deze familie is overkomen. Via deze weg  wil ik dan ook Natasja, Dries, familie en vrienden van harte condoleren met het overlijden van man, vader en vriend Andreo.”

Echte clubman

Henk: “Andreo was een clubman die alles voor TSC deed wat binnen zijn vermogen lag. Hij nam geen blad voor de mond en zei soms rake woorden, maar nooit met de intentie om iemand te kwetsen. In de voetbalwereld speelt men in een competitie en zeker na corona blijkt een herstart mogelijk. Andreo Sips speelde in een oneerlijke competitie waar voor hem helaas geen herstart meer was weggelegd. Halverwege zijn competitie heeft voor hem op 50-jarige leeftijd het eindsignaal al geklonken. Hoe oneerlijk kan het gaan in het leven.”

Intens moment van stilte

“TSC gaat zodra dat weer kan en als het voetbal weer echt herstart is op een speciale manier aandacht schenken aan het overlijden van Andreo. Er zal absoluut een intens moment van stilte zijn op het sportpark aan de Warandelaan. Zeker zal de tijd even stil staan als we nog eenmaal alle aandacht schenken aan een groot TSC man. Andreo Sips die ons allen veel te vroeg heeft verlaten maar die we nimmer gaan vergeten.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden