Zomeravondvoetbal terug op Sportpark de Contreie

Foto: Pixabay License / AnnRos

Vanaf 8 juni organiseert VV Oosterhout voor leden en vrienden weer een Zomeravond Competitie (6×6) op Sportpark de Contreie.

Zomeravond Competitie

Tijdens de Zomeravond Competitie spelen teams van 6 personen tegen elkaar. Ieder team bestaat minstens uit 3 personen die lid zijn van VV Oosterhout. De andere teamleden kunnen vrienden en vriendinnen zijn die deze zomer een aantal keren lekker sportief bezig willen zijn. Elk team dat zich inschrijft voor deze zomeravond competitie speelt een keer in de week, op dinsdag of op donderdag. Op de speeldagen wordt er gespeeld van 18.00 tot 19.00 uur, van 19.00 tot 20.00 uur en van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Geef je team nu op!

De speeldagen voor de Zomeravond Competitie zijn dinsdag of donderdag in de periode van 8 juni tot en met 22 juli. Een team wordt ingeschreven door de teamleider, die ook tijdens de wedstrijden aanwezig kan zijn. Deze competitie wordt voorlopig georganiseerd voor spelers en speelsters van geboortejaar 2012 tot een leeftijd van 27 jaar. Mochten er voor 8 juni versoepelingen worden aangekondigd vanuit de overheid zullen uiteraard ook spelers en speelsters vanaf 27 jaar welkom zijn. De avonden zijn toegankelijk voor jongens/heren-, meiden/dames – of gemengde teams. Inschrijven is gratis en kan direct via de onderstaande link.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden