TSC JO11-1 wint met 7-0 van stadsgenoot SCO

Foto: Henk Jansen /TSC

Zaterdagmiddag won de jeugd van TSC JO11-1 haar derde oefenwedstijd tegen stadsgenoot SCO met maar liefst 7-0. Henk Jansen schreef het verslag.

Voorbereidingen nieuwe seizoen

Henk Jansen: “Het lijkt er sterk op dat dit team als eerste klaar is voor de competitie. Het team dat onder leiding staat van de 2 heel gedreven trainers Miquel Dolion en John de Heer traint en speelt oefenwedstrijden. Zaterdagmiddag speelde ze de derde wedstrijd tegen stadsgenoot SCO. Ook nu weer bleek dat het team van de Warandelaan al veel verder was in de voorbereiding dan de tegenstander.

Trainersopleiding

TSC JO11-1 speelt komend seizoen in de hoofdklasse en gaat, ondanks het vertrek van een paar spelers naar NAC Breda, zeker een hoofdrol spelen. Onlangs werd hoofdklasser WSC ook al op een kansloze nederlaag getrakteerd. Het kan ook haast niets anders met twee heel gedreven trainers die zelf ooit succesvol in TSC-1 speelden. Nu, zoveel jaren later, gaat TSC de vruchten plukken van opleiding eigen trainers. Deze twee zijn daar een prachtig voorbeeld van!

Vele talenten bij SCO

De verwachting is dus dat TSC op diverse podia weer een hoofdrol spelen komend seizoen. John en Miquel zijn nu al een voorbeeld voor alle trainers van hoog tot laag. Gedrevenheid begint van jongs af aan maar zeker bij de trainers, de jeugd neemt het dan vanzelf over. Dat in dit geval stadsgenoot SCO daar de dupe van werd is zuur. Maar er is nog tijd voldoende om daar aan te werken! De competitie begint pas in september en ook met de vele talenten bij SCO JO11- 1 gaat het zeker goed komen.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden