Spannende wedstrijd eindigt voor OZ&PC De Warande Da2 in mineur

Afgelopen zaterdag speelde Da-2 van De Warande thuis tegen de Zuidwesthoek uit Hoogerheide. Het wedstrijdverslag is van Marit Beekmans.

De Warande Da2- De Zuidwesthoek

Afgelopen zaterdag speelde Da2 een wedstrijd tegen de Zuidwesthoek uit Hoogerheide. Het zou een spannende wedstrijd worden want de twee teams zijn aan elkaar gewaagd. Ondanks dat de Warande dames in deze 1e periode veel zwommen, wist Zuidwesthoek door de verdediging te breken en was het binnen een minuut 0-2. Door een sprong halve draai wist Daphne zich vrij te spelen, waardoor ze een mooi doelpunt scoorde. De 1e periode eindigde met een achterstand 1-3.

Tweede en derde periode

In de 2e periode werd het spel wat fysieker en kregen de Warande dames het moeilijker. Keepster Joanna wist heel wat ballen tegen te houden, waardoor de schade beperkt bleef. Door een mooi samenspel van Ileen en Nanette, kon Nanette de stand naar 2-3 brengen. Helaas werd er in de laatste seconden toch nog een doelpunt tegen gescoord en eindige de periode met 2-4.  In de 3e periode ging ook vermoeidheid meespelen en werd het spel nog harder. Dat bleek uit het aantal speelsters die eruit werden gestuurd. Uit een manmeer situatie wist Joya de stand terug te brengen naar 3-4.

Slordig spel

Iedereen ging gespannen de 4e periode in, want de wedstrijd kon nog alle kanten op. Door slordigheid lieten de Warande dames veel kansen liggen. Manmeer situaties werden door de Warande helaas niet goed uitgespeeld waardoor in de contra-aanval de Zuidwesthoek hun kansen wisten te benutten. In deze periode maakte zij in de laatste minuut nog 2 doelpunten, waardoor de wedstrijd eindigde in 3-6. Ondanks het verlies was de Warande een waardige tegenstander en ondanks het verlies hebben ze goed hun best gedaan. De Warande dames kijken nu al uit naar de revanche later in dit seizoen! Einduitslag: 3-6.